Spring til indhold

Dansk forretningsliv i FAE

Er du interesseret i netværk, møde andre danskere, udveksle erfaringer eller se listen over danske virksomheder i FAE, kan du her på siden finde relevante links.

Danish Business Council Dubai

Danish Business Council Dubai blev etableret i 2004 og tilbyder medlemmer et netværk, hvor de kan udveklse erfaringer og skabe forretningsforbindelser. DBCD arrangerer forskellige events i løbet af året for deres medlemmer, velkommen til Dubai.

www.danishbusinesscouncil.com 

  

Danish Business Women Dubai

Danish Business Women Dubai er et netværk, hvis formål er at skabe rammer, hvor danske kvinder kan søge inspiration, vidensdele og netværke. Målsætningen for netværket er at spille en central rolle i det sociale og professionelle liv i Dubai.

Der afholdes 10 årlige møder, primært for kvinder, men der er også åbne arrangementer, hvor alle danskere i Dubai er velkomne. Møderne handler om alt fra personlig udvikling og opstart af virksomhed til kulturelle oplevelser og ørkentur på kamelryg. Det alsidige indhold på møderne giver enhver kvinde muligheden for at udforske og udfordre sig selv, samt udvikle personlige og faglige kompetencer.

info@dbwdubai.com
www.dbwd.org

Facebookgruppe: Danish Business Women Dubai

 

Danske virksomheder i FAE

Der er 82 danske virksomheder registreret på listen over danske virksomheder i FAE. Listen kan gratis downloades her 

Kontakt

Det Danske Generalkonsulat og Handelsafdeling

Umm Suqueim 2,
Al Thanya rd, Al Beteel Street,
Villa 208, P.O. Box 2988
Dubai

Tel. (+971) 4 52 68 700 
Fax (+971) 4 348 0899
E-mail: dxbgkl@um.dk